+381 64 160 14 98

Izrada sajtaNudimo Vam Izradu kvalitetnog i funkcionalnog sajta koji će unaprediti Vaše poslovanje. Profesionalna obrada slika, postavljanje video klipova, izrada animacija i banera, prekucavanje i prelom teksta, dizajn korica za knjige, skeniranje i obrada fotografija, digitalno fotografisanje, skice crteža... 

Osim izrade web prezentacija svojim klijentima, zavisno od njihovih potreba, nudimo usluge: hostinga, zakupa domena, promocije, SEO optimizacije, upotrebu web aplikacija i održavanja. 

Ukoliko imate prezentaciju na web sajtu kojom niste zadovoljni, a sada želite nešto drugačije, mi ćemo uraditi redizajn kojim ćete biti zadovoljni. Izrazite svoje želje a mi ćemo Vam pomoći svojim sugestijama i kreativnim idejama. Na taj način ćete dobiti ono što Vama najviše odgovara i, naravno, ono što je najpovoljnije. Nakon konačnog dogovora Vi ćete nam obezbediti neophodne podatke: tekstove, fotografije, itd., a mi ćemo Vam u najkraćem roku izraditi i postaviti sajt koji će se pojaviti na prvim stranicama svetskih pretraživača. Predlažemo Vam da popunite upitnik, kako bi mogli da Vam dostavimo detaljnu procenu za izradu Vašeg sajta.  


POPUNITE UPITNIKOSNOVNI

samo 59 €

- HTML / XHTML / CSS
- Strana 3
- Fotografija 10
- Osnovna Optimizacija
- Tehnička Pordrška 6 meseciBIZNIS

od 109 €

- Flash / HTML / CSS
- Strana 7
- Fotografija 20
- Napredna Optimizacija
- Tehnička Podrška 12 meseciNAPREDNI

od 209 €

- CMS / HTML / Flash / CSS
- Strana 20 (dvojezičnih)
- Fotografija 50
- Potpuna Optimizacija
- Tehnička Podrška 12 meseci
DELUX


od 370 € plus

PHP/ CMS / HTML / Flash / CSS
- Strana 40 (višejezičnih)
- Fotografija 100 plus
- Full SEO Optimizacija
- Tehnička Podrška 12 meseci